Parkering på Støyten/Grevlingen

Parkeringsplassen på Støyten/grevlingen åpnes igjen! Det har vært avholdt møte mellom ledelsen på Hellefoss Paper AS og lakseutvalget i ØJFF, der kom vi til enighet om at parkeringsplassen utenfor fabrikkområdet igjen åpnes for fiskere.

Til våren skal det måles opp og merkes slik at man kan parkere på den siden som vender mot Hokksund sentrum. Det vil bli 7-8 plasser tilgjengelig og det vil være førstemann-til-mølla-prinsippet som gjøres gjeldende.

Og ikke nok med det: Vi har også kommet til enighet om at fiskerne kan benytte seg av parkeringsplassen på Storstein. Her er det plass til 6-7 biler. Det er en forutsetning at parkeringene ikke er til hinder for inn- og utkjøring til nærliggende eiendom. Vi oppfordrer derfor alle fiskere og skuelystne til å parkere fornuftig og det vil bli holdt jevnlig oppsyn med de parkeringsplassene som ØJFF disponerer.

Vi gleder oss allerede til ny sesong og kommer med mer informasjon om forhåndssalget i midten av desember.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.