Dugnad smoltslep

Vi planlegger årets smoltslep. Dette er en av de viktigste dugnadene vi deltar på, og vi trenger mange deltakere. Vi har planlagt å flytte smolten fra klekkeriet og ned i nota på Tollbukaia i Drammen 5. mai, for deretter å slepe nota ut 10. mai. I den forbindelse trenger vi vakter som kan passe på nota mens den ligger ved Tollbukaia i perioden fra 5. mai til og med 10. mai. Kan du delta?

Vi skal ha tre vaktskift i døgnet, helst med tre personer på hvert skift.

Skift 1: Kl 00:00 – 08:00
Skift 2: Kl 08:00 – 16:00
Skift 3: KL 16:00 – 24:00

Send en sms til Geir Nyhus på tlf. 91108826 med ditt navn og din e-postadresse og hvilke skiftperiode(r) og dag(er) du kan delta. Vi lager en komplett vaktliste som blir distribuert til de som har meldt seg på.

Du kan også sende en e-post til ostsiden@hellefossen.no med de samme opplysningene.

Del gjerne dette innlegget!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.